3WARE 8506 4LP DRIVER

What I’m worried about are the rumors that I’ve heard that the SATA cabling system is inherently subject to crosstalk, particularly in the connectors. I really want to get this to work. Kind regards, Ilya Ipatov. If I don’t get an answer here will try different raid configs and pray alot. Share this post Link to post Share on other sites. For details and our forum data attribution, retention and privacy policy, see here.

Uploader: Malale
Date Added: 28 October 2006
File Size: 40.81 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 24684
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

My 3warr sees the 3ware card and it is set to boot first. Posted June 25, Then I thought it could also be the onboard gigabit network controller Please, help Thank you in advance. Just an update, I upgraded the drivers and firmware and well everything seems to be working fine.

[ubuntu] Please Help – Cannot boot off 3Ware LP RAID Controller

Will test that tonight I guess. Could it be the cables will be testing it tonightthe motherboard, 3waare OS install, the ram, For details and our forum data attribution, retention and privacy policy, see here.

See Also  HP LASERJET PRO 400 M401A WINDOWS 7 DRIVER

When I try to boot the system is hangs with a flashing cursor Sign in with Google. Join Date Nov Beans I still got the slow OS or the “hangs” on my machine so I did some more tests without my Antivirus Kaspersky pro.

3ware Escalade 8506-4lp 4-port SATA RAID Controller With Cables

Here is what I did: Join Date Aug Beans Hidden! Then I installed kaspersky on my boot drive, result everything went alot smoother I also did a firmware upgrade etc on my 3ware card at the same time until, like I said, yesterday.

If I don’t get an answer here will try different raid configs and pray alot well thats it for now. So I sent out a mail today asking them if they knew if there was a known problem with their product on my kind of setup. I will be doing the following to try to resolve my problems here and will post again if something works. I’ve set the Phoenix bios to default settings.

3ware LP Specs – CNET

Maybe the quality is different between em Or sign in with one of these services. Already have an account?

Kind regards, Ilya Ipatov. I was wondering about the kaspersky Antivirus i’m running. I’m installing all my programs that start at boottime on my boot disk tho.

See Also  HL-DT - ST DVD - RW GSA-H21N DRIVER

The time now is I’ve moved the drives to the second controller card. I used 2 cabels that came with my motherboard and 2 of the 4 included in the box of the 3ware controler.

So that got me thinking, I first installed kaspersky on my raid5, result: After I reboot all is fine and the OS loads normally. I’ve made sure the boot order for HD has the 3Ware card 3wrae it.

3ware 476d 4 Port PCI SATA RAID Card 8506-4lp

Phoenix server bios 3 rel. If I don’t get an answer here will try different raid configs and pray alot.

I have my cables very 3awre dressed and bundled together and I’m considering unbundling them and seeing if the problem goes away. Asus P4C P4 3. The problem is when I boot up some times I just get to see my background and my mouse and thats it